ДОБРЕ ДОШЛИ В РЪКОВОДСТВОТО ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА MEDICIS JOBBOARD– ЗА ПОДБИРАЩИТЕ ПЕРСОНАЛ

Ако сте нов ползвател, тази рубрика ще Ви даде нужните упътвания и практически съвети как да си направите и активирате профил, и как да управлявате Вашето Пространство „Подбор“.

Ако имате вече практика с платформи за търсене и предлагане на работа, настоящите съвети ще Ви помогнат да оптимизирате начина, по който подбирате кандидати.

Разделили сме тази уводна част на четири основи раздела РЕГИСТРАЦИЯ, ПРЕДСТАВЯНЕ, ПУБЛИКУВАНЕ & ТЪРСЕНЕ, МОЯТ ПРОФИЛ. Ако въпреки всичко, срещнете затруднения в регистрацията или ползването на сайта, не се колебайте да се свържете с нашия отдел поддръжка, на адрес: support@medicis-jobboard.com..

Щракнете, за да се запознаете със стъпките и да изгледате видеоклиповете

1. Стъпка

Регистрация

НАЙ-НАПРЕД СЪЗДАЙТЕ ВАШИЯ ПРОФИЛ „ПОДБОР"

Щракнете върху бутона „Подбор“ или върху „Създайте Вашия профил и подбирайте персонал“

Попълнете формуляра за регистрация с Вашия имейл адрес и парола, избере език по подразбиране, въведете кода за сигурност (captcha), отметнете радиобутона, за да приемете нашите „Общи условия за ползване“ (които можете да прочетете, като щракнете върху съответната връзка) и потвърдете регистрацията си.

Ще Ви бъде изпратен имейл за потвърждение, съдържащ връзката, с която да активирате Вашия „Профил Подбор“ в платформата.

Ако до пет минути не получите този имейл за потвърждение във входящата Ви кутия, приканваме Ви да проверите дали не се намира в папката с „нежелана поща“ (spams). Ако и там не го намирате, щракнете върху бутона „Прати отново“. Ако и по този начин не се получава, моля свържете се с нашия отдел „Поддръжка“ support@medicis-jobboard.com и ще Ви активираме профила на ръка.

2. Стъпка

Представяне

ПРЕДСТАВЕТЕ ВАШЕТО ЗАВЕДЕНИЕ / ДРУЖЕСТВО И ПОПЪЛНЕТЕ ДАННИТЕ СИ

Профилът Ви отразява Вашето учреждение, затова го попълнете старателно !

Можете да добавите логото си, снимка на учреждението Ви, на екипа Ви и т.н.

Отбележете, че някои полета са задължителни (означ. с "*").

След като приключите с попълването, моля отметнете радиобутона, удостоверявайки по този начин, че предоставените данни - като качените снимки - са абсолютно достоверни и точни.

3. Стъпка

Публикуване на обяви & търсене на автобиографии)

ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ & ТЪРСЕНЕ НА АВТОБИОГРАФИИ

Публикуване на обява

Във Вашето „Пространство Подбор“, щракнете върху бутона „Нова обява“ и опишете подробно предлаганото от Вас свободно работно място.
След това само щракнете върху „Публикувай“.

По този начин кандидатите ще могат да видят обявата Ви и да се свържат директно с Вас.

Имате също така възможност да прегледате обявата си (да видите начина, по който тя ще бъде видима за кандидатите) или да я съхраните (за да я публикувате по-късно от рубриката „Моите обяви“ от Вашето „Пространство Подбор на персонал").

Търсене на автобиография (CV)

От Вашето „Пространство Подбор на персонал“, щракнете върху бутона „Ново търсене“, за да получите достъп до базата
ни данни с автобиографии, и се свържете директно с професионалистите на здравни
грижи, регистрирани в платформата ни.

Изберете поне специалност медицина/парамедицина или професия, и държавата, в която се упражнява професията, и щракнете върху бутона "ТЪРСИ“, за да получите резултатите.

Първите резултати са тези, съответстващи на всички зададени критерии. Следват резултатите, които не отговарят на всички посочени критерии.

Можете да прегледате и/или съхраните всеки един профил на кандидат

Преглеждане на профил
Щраквайки върху бутона „Виж профила“, получавате достъп до визитката на кандидата, без координатите му – само кратка информация. За да получите пълните данни на кандидата и достъп до цялостния профил и документите му, щракнете върху бутона „КУПИ АВТОБИОГРАФИЯТА“.

Съхрани автобиография (CV)

Щраквайки върху бутона „ЗАПИШИ АВТОБИОГРАФИЯТА“, избраният кандидат ще бъде съхранен във Вашия профил и ще имате постоянен достъп до него от рубриката „Моите автобиографии“ във Вашето „Пространство Подбор“.

 

Пространство Подбор

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ВАШЕТО „ПРОСТРАНСТВО ПОДБОР“

От Вашето „Пространство Подбор“, можете да управлявате всякаква информация, свързана с профила Ви, да преглеждате хронологията на дейностите в профила Ви, да публикувате обяви за работа, да търсите автобиографии и да закупувате кредити.

ОПИСАНИЕ НА ВАШИЯ ПРОФИЛ

Това пространство дава отчет за броя закупени кредити, броя използвани кредити, броя оставащи кредити и т.н.

КОДОВЕ ЗА ДОСТЪП

Тук можете да видите имейл адреса, който сте използвали при създаването на профила си, и да промените паролата си.

НАСТРОЙКИ НА ПРОФИЛА

Тук можете да приемете/откажете получаването на нашия седмичен бюлетин (всеки петък в 16:00 часа), информиращ Ви за последно публикуваните кандидатури, съответстващи на Вашата/-шите обява/-ви.

ДАННИ ЗА ПРОФИЛА

В тази рубрика е представена цялата информация във връка с Вашето заведение/учреждение или дружество. Можете да промените тази информация, като щракнете върху бутона „ПРОМЕНИ“, намиращ се в долната част на страницата.

При всяка промяна, ще искаме от Вас да отметнете радиобутона, потвърждавайки по този начин, че предоставените данни са абсолютно точни и достоверни.

ОБЯВИ – МОИТЕ ОБЯВИ

В тази рубрика се намира списък на всичките Ви обяви. Можете да ги преглеждате, да ги променяте (в продължение на 24 часа след публикуването им) или да ги изтриете като щракнете върху съответните икони. Също така можете да ги публикувате или да „ги спрете“.

Имате възможност и да видите броя кандидатури за всяка обява (щракнете върху цифрата, за да се покажат автобиографиите на кандидатите).

ОБЯВИ – НОВА ОБЯВА

Тук създавате и публикувате Вашите обяви.

ОБЯВИ - КАНДИДАТУРИ

Тук ще намерите всички кандидатури, съответстващи на обявите Ви. За да отворите обява, щракнете върху заглавието й. Щракнете върху цифрата до всяка обява, за да се покажат кандидатурите. Щракнете върху всеки кандидат, за да видите визитката му.

АВТОБИОГРАФИИ – МОИТЕ АВТОБИОГРАФИИ

Тук са изброени автобиографиите, които сте разглеждали, съхранили или купили.

Щракнете върху специалност/професия, за да се покаже съответващата визитка.

АВТОБИОГРАФИЯ – НОВО ТЪРСЕНЕ

Тук можете да търсите из автобиографиите, фигуриращи в базата ни данни. Резултатите биват класирани взависимост от броя съвпадащи критерии, зададени в търсенето Ви. Първите резултати са винаги тези, които отговарят на най-голям брой поискани от Вас критерии.Търсачката взема предвид 3 нива на критерии:

- Основният критерий е специалността/професията: всички получени резултати отговарят на този критерий, дори и останалите критерии да не съответстват съвсем точно на зададените.

- Вторият критерий е държавата, в която се упражнява заетостта: освен специалността/професията, всички първи по ред резултати отговарят на този критерий.

- Следващите резултати съответстват на кандидатите от избраната специалност, но не отговарят на останалите посочени критерии (все пак резултатите, които удовлетворяват най-голям брой критерии, излизат първи по ред).

КРЕДИТИ - АВТОБИОГРАФИИ (CV)

На тази страница може да закупите кредити за автобиографии, които ще Ви дадат достъп до пълните профили на интересуващите Ви кандидати, както и до техните координати.

Можете да закупите пакети от по 3, 5, 10, 20 или 50 кредита (1 кредит = 1 автобиография CV).

Плащането е защитено и се осъществява с кредитна карта, Paypal или банков превод. В случай на плащане чрез кредитна карта или Paypal, закупените кредити веднага се прехвърлят в профила Ви.

В случай на плащане чрез банков превод, кредитите ще бъдат прехвърлени в профила Ви, веднага след като получим плащането (обикновено 1 или 2 дни след покупката).

Кредитите за автобиографии са валидни в продължение на 12 месеца, считано от датата на покупката, означена върху фактурата.

КРЕДИТИ - ОБЯВИ

На тази страница можете да закупите кредити за обяви, с които да публикувате Вашите предложения за работа.

Обявите се публикуват за период от 60 дни. След изтичане на този период, вече няма бъдат видими на платформата. Обаче си остават записани във Вашето „Пространство Подбор на персонал“, така че, при необходимост, можете да я публикувате отново. Обявите могат да бъдат променяни през първите 24 часа след публикуването им.

ФАКТУРИ

Тук можете да видите, свалите и разпечатате Вашите фактури.

ПОДАДЕНИ ЗАЯВКИ

Тук можете да видите, свалите и разпечатате Вашите подадени заявки.

ДНЕВНИК ЗА ДЕЙНОСТТА

Тук можете да видите Вашата цялостна дейност в платформата (влизания, направени промени в профила, купени кредити, публикувани обяви и т.н.).