https://www.high-endrolex.com/41 Medicis Jobboard | Партньори

HAMAP-Humanitaire

Неправителствената организация (НПО), създадена през 1999 г., HAMAP-Humanitaire има за цел подпомагане на развитието. Загрижена за дълготрайността, HAMAP-Humanitaire поставя като прерогатив в дейностите си дългосрочното развитие и съпътства населенията в успешното изпълнение на техните проекти.

http://www.hamap.org

Fédération des Villes Moyenne (FMV) :

Федерацията на средно големите градове (ФСГГ) - сдружение, обединяващо кметовете на средно големите градове (с население между 20 000 и 100 000 жители), както и председателите на междуобщински дружества в рамките на средно големите градове - е в центъра на регионалните здравни въпроси. ФСГГ съпътства Medicis Jobboard в идентифицирането на медицинските потребности на френска територия.

http://www.villesmoyennes.asso.fr/

Jobijoba

Водещ в интернет пространството, сборен сайт за подбор на персонал, Jobijoba обединява обявите за работа на стотици различни сайтове за търсене и предлагане на работа. Той разпространява и обявите, публикувани в Medicis Jobboard, за да им осигури максимална видимост.

https://www.jobijoba.com/

AidEmploi

Сборен указател за трудова заетост и сферите на труда, сайтът AidEmploi класира обявите според посещаемостта на сайтовете. Той съдържа препратки към обявите в сайта Medicis Jobboard и разширява тяхното разпространение.

http://www.aidemploi.com/

HireScores.com

Сайтът HireScores.com е единствена по рода си онлайн общност - истински източник на информация, предназначен за агенциите за подбор на персонал, както и указател, обединяващ всякакъв вид данни, свързани със сферата на труда и наемането на персонал, свързващ кандидати (търсещи работа, заместващи, самонаети, предприемачи) и работодатели (ЧР, директори и управители на предприятия), лица подбиращи персонал и различни специалисти от индустрията по подбор на персонал (агенции за подбор на персонал, консултанти, „търсачи на глави“).

http://www.hirescores.com

OnRec

Online Recruitment има за цел да помогне на професионалистите в областта на човешките ресурси и подбора на персонал, от една страна, и търсещите работа, от друга, да намерят възможно най-добрите налични в интернет ресурси. Сайтът предлага 3 вида бази данни, съдържащи ценни сведения относно платформите за търсене и предлагане на работа, агенциите за подбор на персонал, както и ресурси, предназначени за търсещите работа.

http://www.onrec.com

Joboolo

Joboolo е търсачка за обяви за работа във Франция и в повече от 50 държави. Joboolo улеснява търсенето на свободни работни места или стажове, тъй като обединява в един сайт всички обяви за работа, които се публикуват всеки ден във Франция и чужбина.

http://joboolo.com

Jooble

Вашата обява ще бъде автоматично преведена след 24 часа (след изтичане на срока за промяна)

http://jooble.org

Les Maisons Medicis

www.lesmaisonsmedicis.com
https://www.high-endrolex.com/41